2009-11-04

amintiri din epoca de aur

15 comments:

  1. pula mea!!!! v-a prins pe toti maladia mungiu???? chiar asa? nu pot sa creeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed!!!!

    ReplyDelete
  2. @absurdity: yo yo yo, take it easy man! just a title, it's not so important.

    ce pula mea, n-am voie sa mai zic "amintiri" si "epoca de aur" in tara asta de cacat fara sa-i platesc drepturi de autor lu' mungiu???

    si cine pula mea ii mungiu? ala ce o facut filmu' ala cu doua pizde ce se screm sa avorteze, de m-o luat de 3 ori somnu' in prima jumatate de ora, (dupa care l-am schimbat)?

    mai departe, de ce trebe sa fie epoca de aur neaparat perioada lu' ceausescu? si aluia tre sa-i dau drepturile acuma? epoca de aur poate fi si perioada interbelica, la fel cum poate fi si timpul pe care tocmai il traim -- chestie de perspectiva.

    hai sa n-aiba toti cacanarii monopol pe expresii!

    pretty clear? think out of the box a bit, wtf?

    btw, i can't watch mungiu. not enough blood :)

    ReplyDelete
  3. Pozele sunt foarte misto, titlul e f. ok, comentariile la mungiu cam nepotrivite. parerea mea.

    ReplyDelete
  4. @ richie, comentariile la mungiu...: poate. de mentionat insa ca nu se refera deloc la om, partial la opera sa (care imi displace) si mai ales la felul in care este perceputa / criticata. hehe, se pare ca mungiu devine un concept...

    ReplyDelete
  5. si nu vad nici un sacrilegiu in a pune cuvintele "mungiu" si "pula" in aceeasi propozitie. parerea mea :)

    ReplyDelete
  6. wow!!! ce reactii starnesc comenturile mele tampite. aici se discuta nu gluma! the unholy two incepe sa arate a blog in toata regula:)

    ReplyDelete
  7. @absurdity: sa bem pentru asta :)

    ReplyDelete
  8. Nu vad care-i legatura fotografiilor cu epoca de aur..........explicatia conform careia epoca de aur poate fi oricare nu ma multumeste............in istorie "epoca de aur" a fost supranumita exact perioada comunista,ori ceea ce vedem in imagini nu are nicio legatura............cu alte cuvinte doresc sa mi se explice de ce au fost denumite asa aceste fotografii?............conform principiului dupa care in fct de perspectiva orice perioada poate fi supranumita "de aur" de ce nu se numesc fotografile ..........?

    ReplyDelete
  9. @ildico73:
    faptul ca tu nu vezi legatura .......... nici eu nu vad cu ce te-as putea ajuta.

    explicatia nu te multumeste .......... iarasi, nu e problema mea.

    in istorie "epoca de aur" ......... spuneam si mai sus ca mi se pare un punct de vedere limitat. vezi si aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Age

    cu alte cuvinte doresc sa mi se explice de ce............ hmm :) cu toate ca nu avem aceeasi perspectiva asupra sintagmei din titlu:

    nu stiu cand au fost produse obiectele din imagini. dar astfel de obiecte (ma refer cel putin la tipul asta de scaune si de sticle de sifon) erau foarte bine reprezentate in decorurile deceniilor trecute, inclusiv in perioada ceausescu (pentru tine, "epoca de aur").

    ReplyDelete
  10. @ildico73: The term "Golden Age" is at present frequently used in the context of various fields [...] Invariably, the term "Golden Age" is bestowed retroactively, when the period in question has ended and is compared with what followed in the specific field discussed. (Wikipedia)

    ReplyDelete
  11. e mai incolo un post cu titlul red light. n-are legatura cu prostitutia.

    ReplyDelete
  12. orice perioada poate fi supranumita "de aur" de ce nu se numesc fotografile ..........?"Golden Age" ?:))

    ReplyDelete
  13. hai sa deschidem un magazin de vechituri...

    ReplyDelete